Всеки, който някога е имал сериозна връзка, знае колко е трудно да се задържи до партньора си. Трябва да намери време в графика си, за да има качествени отношения с другия човек. Ако има деца, обстановката малко се усложнява – време за децата, време за работа, време за излизане, за тренировки, за домашните задължения, за партньора.
Но тези взаимоотношения могат да бъдат красиви и да ви научат на много, дори и за себе си. Въпреки това има хора, които не са създадени за такива сериозни ангажименти. Известните личности не правят изключение, пише actualno.com. На следващите редове, ще видите десет такива личности, подбрани от Radioone, които не знаят какво е това моногамия или просто са толкова чаровни, че хората не могат да стоят настрана от тях.

10. Джеси Джеймс

Джеси Джеймс е известен с персонализираните превозни средства, които използва, многото татуировки и изневерите. Преди време той беше женен за актрисата Сандра Бълок, с която планираха да имат деца, но Джеймс сложи спирачки на плановете за семейство, като й изневери. След това двамата се разведоха, а Джеймс скочи във връзка с Кат Вон Ди, като се сгодиха. Въпреки това Джеси все още не се е научил да бъде верен. Според Ди, той й е изневерявал няколко пъти с няколко жени. Може би Джеси просто трябва да си остане сам.  

9. Тайгър Уудс

Тайгър Уудс е класифициран като изневеряващ през 2010 г. и съпругата му Елин Нордегрен беше доста недоволна от него. Тогава тя го нападна, докато той беше още в колата си. След време Уудс призна, че е изневерявал на съпругата си с около 120 жени, след което доброволно отиде в клиника да се лекува срещу пристрастяването му към секса. Въпреки, че беше готов да се лекува, това не му помогна да спаси брака си с Елин Нордегрен. Тайгър започна да излиза със спортистката Линдзи Вон, но и тогава имаше слухове, че Уудс все още не се е научил да бъде верен.

8. Джъд Лоу

Актьорът с момчешко излъчване и добър външен вид определено е популярен сред дамите. Лоу веднъж беше женен за Сейди Фрост, но двойката се раздели през 2003 година, след като се завихриха слухове, че актьорът мами съпругата си. Въпреки това, законът не потвърди, дори отрече, че Лоу е изневерявал на съпругата си. След това Джъд започва връзка с актрисата Сиена Милър и двамата се сгодяват. Предполага се, че след това Джъд е имал връзка с гледачката на децата си Дейзи Райт. Райт продала историята за аферата си с актьора на британски таблоид и публично се извини на Сиена Милър.

7. Ерик Бенет Много хора все още се чудят как певецът Ерик Бенет е могъл да изневери на тогавашната си съпруга Хали Бери, която някои смятат за една от най-красивите жени в Холивуд. Неколкократно Бенет се е лекувал заради Бери, макар да й е изневерил с 10 жени. Тя дори съобщи, че някои от тези жени са й били близки приятелки. Въпреки това Ерик Бенет все още отрича, че е пристрастен към секса. След този опит, актрисата заяви в интервю пред Опра, че никога повече няма да се омъжи.

6. Денис Куейд

Красивият актьор Денис Куейд е бил женен веднъж за Мег Райън. Райън е имала афера с Ръсел Крой, заради което много хора смятат, че брака й с Куейд е приключил. Въпреки това стана ясно, че и Денис е изневерявал на Мег в продължение на години. Фенове на звездната двойка, дори започнали да вярват, че слуховете за хроничната изневяра на Денис Куейд са верни, когато се оженил повторно. Твърди се, че новата му връзка не върви, защото той не може да остане верен на новата си съпруга.

5. Джак Никълсън

Актьорът е известен с ролите си в известни филми, като „Чайнатаун“, „Колкото толкова“ и „Полет над кукувиче гнездо“. Никсън също така е известен и с това, че е доста популярен сред дамите. Той е бил женен само веднъж за жена на име Сандра Найт през 1960 г. Бракът им продължил четири години и имат дъщеря. Сюзън Анспах заяви, че синът й Джак е син на актьора, но Никълсън каза, че това е малко вероятно. След това той имаше връзка с актрисата Анджелика Хюстън. Никълсън има две деца и от Ребека Брусар, в следствие на връзката има 1990 г. Въпреки, че Никълсън е вече над 70-годишен, той продължава да бъде любител на жените.

4. Дейвид Духовни

Дейвид е бил жене за актрисата Теа Леони. Откакто те се разделиха той редовно влиза в клиника за сексуално пристрастени. Тогава се заговори, че вероятно е изневерявал на жена си в продължение на години преди да реши да получи помощ. Дейвид Духовни стана популярен с ролята си в хитовата фантастика „Досиетата Х“.

3. Дейвид Летерман

Един от най-популярните водещи на вечерно ток-шоу в Америка беше разкрит, че е изневерявал на жена си през 2009 година в неговото шоу. Тогава Летерман заяви, че има връзка с една от жените, които работили в неговото шоу. Една от причините той да реши да си признае е, защото гаджето на един от неговите служители се опитало да го изнудва. Дейвид Летерман и съпругата му са все още заедно, което би могло да означава, че водещият се е променил. Но това може и да означава, че съпругата му не иска да се развежда.

2. Аштън Кътчър

Секси актьорът съвсем наскоро стана част от сериала „Двама мъже и половина“ в ролята на Чарли Шийн. Кътчър беше женен за актрисата Деми Мур, но връзката им приключи, заради изневяра на актьора. Няколко жени са заявили, че са спали с Аштън, докато все още беше женен за Деми Мур, след което бракът им се разпадна и те се разведоха. Сега Кътчър е с актрисата Мила Кунис.

1. Арнолд Шварценегер

Австрийският актьор Арнолд Шварценегер стана обект на завист от страна на много мъже, след като сключи брак с Мария Шрайвър. Двамата изглеждаха като модели. Арнолд продължава да се снима филми и взеле в политиката, а Мария, която е член на семейство Кенеди работи като новинат, пише книги и участва в редижа благотворителни каузи. Въпреки това Шварценегер е изневерявал на Мария дълго време и на няколко пъти. Момента, от който нямаше връщане назад, беше когато Шварценегер преспал с икономката на семейството. Това доведе до неблагоприятно внимание от страна на медиите и накара Мария да подаде молба за развод.