Меган Фокс отново даде основание за обсъждания. Папараците заловиха в кадър семейството на актрисата - Брайън Остин Грийн и синове й на разходка в Лос Анджелис, пише Elle. Най-големият син на звездната двойка, Ноа, отново е облечен в рокля, но този път с принт на принцеса Елза от Дисни филма "Ледено кралство" .В това отношение Мегън Фокс не приема критика.
"Израснах в строго религиозно семейство, където имаше ограничения, а сега не искам да попреча на децата ми да се изразяват. В нашата къща няма правила и, ако Ноa иска да се облича така, ние ще го подкрепим ", каза тя. Грийн напълно се съгласи със съпругата си."Ако едно дете иска да носи рокля, за Бога, не ме интересува какъв избор той прави - рокля, очила за плуване или дори чехли. Това си е негова работа, аз не решавам какво да носи ", каза актьорът, добавяйки, че Ноа е в тази възраст идеална за" забавление ". "Ако Ноа иска така, нека го направи. Това е неговият живот и неговите дрехи, а не моите ", каза Брайън Остин Грийн.
Припомняме, че съпрузите имат три синове - 4-годишният Ноа, 3-годишната Бодхи и едногодишният Джърни. В неотдавнашно интервю актьорът призна, че желае и момиченце.