Анджелина Джоли се промени до неузнаваемост за нова роля във фантастичния филм Come Away. 43-годишната актриса се появи в Инстаграм-а на своя колега по снимачна площадка - Дейвид Ойелоуо. Мъжът публикува снимка от последния снимачен ден, пише в. "Мирър".
Фото © Instagram

"Нашият филм Come Away е окончателно заснет. Не мога да дочаквам момента, когато ше мога да споделя с вас тази нестандартна преосмислена магическа история за Алиса в Страната на чудесата и Питър Пан", написа Дейвид под снимката. 

На снимката Джоли е с необичаен за себе си цвят на косата в обкръжението на другите актьори. При това мнозина потребители в Инстаграм отбелязаха, че звездата изглежда щастлива.

Фото © PA 

Филмът е прикуъл едновременно на две знаменити детски истории - "Алиса в Страната на чудесата" и "Питър Пан". Сценарият на лентата разказва, че Питър Пан и Алиса всъщност са били брат и сестра. Заедно те се опитват да подкрепят родителите си, когато загива по-големият им брат. Джоли започна работа по този проект в периода, когато стана известно за развода ѝ с Брад Пит. 

Превод и редакция: БЛИЦ