Ашли Греъм сподели, че след като е навършила 20 г. е имала връзка с мъж, който я е обиждал и я е оскърбявал - и физически, и емоционално. Тя смята, че се е срещала с такива токсични мъже, защото прекалено рано си е разрешавала да прави секс с тях.

31-годишната звезда призна пред Goop: "Знаех, че съм по-силна жена, когато реших да скъсам с него. И се запитах: "Кое е това нещо, което трябва да променя в себе си, за да не попадам отново в такава ситуация". И осъзнах, че проблемът е, че спя веднага с момчетата, че прекалено рано правя секс с тях". 

После решила, че вече ще чака, докато се омъжи. Но веднъж се появила пияна в модната си агенция си и отново разочаровала близките си. Майка ѝ я посъветвала да отиде в рехабилитационна клиника или в църква. Моделката не смятала, че имала проблем с алкохола, затова отишла на църква.

Така Ашли срещнала настоящия си съпруг, Джъстин Ървин, именно в църква. В началото го мислила за поредното момче, което само иска да се възползва от нея. Но впоследствие станало ясно, че Джъстин също чакал да се ожени, за да прави секс, споделя Ашли.