Британският актьор Том Хидълстън накарал зрителка на театрална постановка с негово участие да получи оргазъм два пъти докато го гледа. Това се случило по време на постановката „Предателство“ в Ню Йорк.
 

В нея Хидълстън, който минава за един от най-големите секс символи на Великобритания, се среща тайно със своя любовница в апартамент.
 


Посетител на представлението твърди, че „млада жена между 20 и 30 години“ се разгорещила докато гледала постановката по Харолд Пинтър, пише “Page Six”.
 
Посетителят, който бил на същия ред като страстната дама, обяснява: „Моят приятел усещаше ритмично блъскане по облегалката, придружено от време на време с тихи стенания и кикотене.
 
Ставаше все по-бързо и по-бързо докато накрая имаше едно по-силно „Ха“. Тя застана отново в нормална поза, облегна назад глава и затвори очи“.
 
Жената, обаче, не спряла до там. Същият зрител твърди, че тя отново „започнала процеса“ и изпуснала още едно задоволено „Ха“ в кулминацията на пиесата, което Хидълстън страстно целува сценичната си партньорка Заве Аштън.

Превод и редакция: БЛИЦ