Британският актьор Том Хидълстън за първи път проговори за връзката си с певицата от САЩ Тейлър Суифт, заявявайки, че отношенията им са били истински. В интервю за мартенския брой на сп. Джи Кю, цитирано от chronicle.bg, 36-годишният Хидълстън отговаря на въпроси за миналогодишния си тримесечен летен роман с 27-годишната изпълнителка, шумно отразен от медиите. Тогава се прокраднаха и съмнения, че връзката между двете звезди е рекламен трик, целящ именно да се вдига шум около тях.
Том Хидълстън и Тейлър Суифт се разделиха през септември, без да дават никакви обяснения.

Сега, разсейвайки съмненията около романа им, актьорът споделя, че отношенията му със Суифт са били съвсем истински. „Тейлър е невероятна жена. Тя е щедра, мила, очарователна. Прекарвахме си добре заедно. Разбира се, че нещата помежду ни бяха истински“, казва Хидълстън.

За прословутата тениска с надпис „Аз сърце ТС“, с която беше забелязан на годишното парти за 4 юли, организирано от Тейлър Суифт, Том Хидълстън признава, че я е облякъл на шега. Актьорът не крие, че е останал изумен от реакциите и подигравките, които е отнесъл заради въпросната тениска.Въпреки че нито той, нито бившата му възлюбена обясниха защо са прекратили връзката си, сега Том Хидълстън намеква, че медийното внимание му е дошло в повече. Актьорът смята, че във всяка връзка трябва да се полагат усилия, и особено в тези, които са „на показ“. Хидълстън допълва, че не само общественият интерес, но и „всякакви други неща“ могат да „попарят“ любовта