Деян Донков и Радина Кърджилова искат да си имат още бебета. Това разкри в ефира на Нова телевизия двойката, която отскоро има момченце на име Христо.
"Момиченце искаме. Радина е по-млада от мен и нетърпелива, аз й казвам спокойно, то си идва времето. Трябва да се раждат деца, за да се оплъчат и да работят срещу злото. Хората си казват, че не искат деца, които да живеят в този ужасен свят. Децата всъщност трябва да са войни на светлината и да се борят срещу мрака", сподели Деян.

"По време на раждането бях като вцепенена и правех всичко, което ми се казваше. Не говорех и не издадох нито звук. Знаех само, че трябва да слушам какво ми се говори и да изпълнявам. Не можах да родя нормално, родих секцио. Трудно ми беше да се възстановя. Като видях бебето, се разревах, беше любов от пръв поглед", разказва Радина.
 
Таткото добави, че по време на раждането на Христо е изживял истински кошмар. За капак е трябвало да бъде на много важно представление в НДК.
"Когато бях пред кабинета, чувах една жена, която викаше силно, но не можех да разбера коя е – Радина ли е или не. Клекнах свит и исках да свърши този ад. Като разбрах, че това не е Радина и всичко е наред, хукнах към НДК. В един ден роди и Радина, и аз", разкри Деян Донков.