Прословутият агент 007 Джеймс Бонд се очаква да се развихри за пореден път на екран догодина, като в образа му зрителите за пети и последен път ще видят британския актьор Даниел Крейг. Въпросът кой ще бъде неговият наследник вълнува както публиката, така и букмейкърите. Сред настоящите им фаворити се откроява британският актьор Джеймс Нортън, пише в. "Дейли експрес".

Броени дни след като беше оповестено, че 25-ият филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд ще бъде режисиран от Дани Бойл, букмейкърите от "Корал" разкриват, че според приеманите залози Джеймс Нортън е "изпреварил с една дължина" колегата си Том Харди, с когото месеци наред споделяше фаворитската позиция.
 
Според любителите на залозите следващият най-вероятен наследник на Даниел Крейг в образа на екранния Джеймс Бонд е актьорът Джак Хюстън, следван от Идрис Елба, Ейдън Търнър и Хари Стайлс.
 
Съдейки по коефициентите, е по-вероятно след Крейг в ролята на прочутия агент 007 да се превъплъти жена, отколкото актьорите Майкъл Фасбендер или Джейми Дорнан, пише Дарик.