Уилоу Смит направи шокиращи откровения за своята сексуална ориентация по време на пикантен разговор с майка си Джейда Пинкет, посветен на темата за тройките в секса и полиаморията. Разговорът между двете бе излъчен във Фейсбук и е част от тъй наречените им редовни "Разговори на червената маса". На общуването им присъстваше и бабата на Уилоу по майчина линия, пише в. "Метро". 


Говорейки съвсем откровено, изпълнителката на песента Whip My Hair призна, че е отворена за тройки в секса, като подчерта, че я привлича както мъжкия, така и женския пол. 

От думите на 18-годишната дъщеря на певеца и актьор Уил Смит и актрисата Джейда Пинкет стана ясно, че тя се интересува от идеята за подобни тройки - полиаморен романс по взаимно съгласие между трима души, и заяви, че тя харесва еднакво както мъжете, така и жените. В хода на разговора Уилоу каза още: "Обичам еднакво мъжете и жените, затова със сигурност ще искам един съпруг и една съпруга. Мисля, че едновременно мога да бъда вярна едновременни и на двамата. Не съм човек, който постоянно търси нови сексуални приключения. Фокусирам се предимно върху емоционалната връзка и чувствам, че, ако намеря двама души от двата пола, с които наистина да изградя силни емоционални връзки, има силна романтика помежду ни и страхотен секс, то аз най-вероятно няма да имам нужда да търся повече".

Превод и редакция: БЛИЦ