Джиджи Хадид отговори на хейтърите, които си мислят, че връзката между нея и Зейн Малик не е истинска. В Instagram се появи акаунтът @exposingfakeeasszigiii, който твърди, че разкрива истината за връзката между Джиджи и Зейн и прави постове с коментари за двойката.
Акаунтът отскоро вече не е публичен, но Джиджи е успяла да коментира една от въпросните публикации. В нея е пишело, че моделката и певецът имитират, че са заедно, за да създават фурор и да си правят реклама. Доказателство за това било, че Зейн не е последвал Джиджи в Instagram, след като отново се събраха и не поства никакви снимки с нея.

Джиджи Хадид написа като отговор: "Вие ме тагвате в различен пост всеки ден... Моля ви, спрете. Негативно е, нямам лоши чувства към вас, но знам колко красив е светът навън, излезте и живейте, вместо да се опитвате да анализирате връзката между двама души, които дори не познавате... Не се нуждая от това Зейн да ме последва в Instagram, все пак той си е татуирал очите ми на гърдите си... Вие го наричате реклама, но аз просто публикувам неща за гаджето си, както всички други правят".

Звездата обясни, че изявленията в интернет могат наистина да наранят знаменитостите.