Съпругата на холивудския актьор Джони Деп твърди, че миналата година той без да иска отрязал част от пръст на дясната си ръка, съобщи порталът TMZ, като се позова на материали по от бракоразводното дело на Деп с Амбър Хърд.
Според Хърд инцидентът е станал през март миналата година в Австралия, месец след сватбата й с Деп. Актрисата посочва, че по време на бурна кавга и в състояние на алкохолно опиянение Деп хвърлил телефон към стената, счупил бутилки и прозорци.

Едно от парчетата стъкло попаднало в ръката му и дълбоко порязало пръста му. Според Хърд Деп натопил кървящия си пръст в боя и писал с него на огледалото. Деп написал името на актьора Били Боб (Торнтън), за връзка с когото обвинявал съпругата си. Адвокатът на Хърд изтъква, че Деп получил медицинска помощ една 24 часа по-късно и лекарите не могли да зашият отрязаната част от пръста му.

Деп и Хърд се запознават през 2011 година на снимачната площадка. Сгодяват се в края на 2013 година, а през февруари 2015 се ожениха в дома си в Лос Анджелис. През май тази година Хърд подаде молба за развод, пише БГНЕС.