Снимка на актьора Едуард Фърлонг и легендарната порно звезда Рон Джереми стана хитова в мрежата, след като шокира масово феновете на двамата мъже. 

Фърлонг, който стана световно известен с ролята си на Джон Конър в "Терминатор 2" от 1991 година, бе заснет, както се вижда, в бар заедно с Джереми по Нова година. 

На снимката, актьорът, който днес е на 42 години, е почти неузнаваем от детето звезда, което излетя към небосвода на славата преди три десетилетия. 

Синът на Том Ханкс орезили цялото си семейство на "Златен глобус", проговори като чернокож ВИДЕО

Облечен в обикновена риза с няколко разкопчани копчета, той изглежда си прави компания с 66-годишният Джереми, който е облечен в риза с къси ръкави с флорални мотиви. 

Джереми, който е един от най-известните порно актьори за всички времена и е спал с хиляди жени, седи на маса, която е отрупана с боклуци. 

Снимката бързо обиколи всички социални мрежи и форуми, в които феновете на двамата изразиха, че са тотално шокирани до дъно от външния вид на звездите. 

Един от тях дори описа фотоса като "най-тъжната снимка на всички времена". Друг пък добави: "Животът понякога те настига много яко... Фърлонг и Рон Джереми на Нова година". "Това е просто много тъжно. Беше сладко хлапе", констатира трети. 

Снимката е направена в бар във Флорида. 

Фърлонг бе на път да стане една от най-големите звезди на Холивуд след ролите си в "Американско сърце", "Собствен дом" и "Американска история Х", които бетонираха неговия статут на сериозен и талантлив актьор.  

 

Въпреки това, кариерата му тръгна стремглаво надолу в началото на века заради зависимост към алкохола и наркотиците. 

Превод и редакция: БЛИЦ