Фолкпевицата Емануела призна в предаването „На кафе”, че е изключително влюбена в новото си гадже Мартин Николов. „Обичам го повече, отколкото той мен, въпреки че в началото на връзката ни бе обратно”, бе откровена до болка изпълнителката на „Нотариално заверен”.
Тя цени в мъжа до себе си най-много неговото чувства за хумор и себеиронията. „Той много носи на майтап”, разказа още фолкаджийката. Мартин бил още много романтичен и внимателен към жената до себе си и никога не се бъркал в бизнеса на певицата, дори някои нейни решения да не му харесват. Досега тя винаги играела ролята на мъжа във връзките си, затова сега се радвам да бъда глезена, обясни още Емануела.

Тя вече се е запознала с двете деца на Николов от брака му, който той приключи заради певицата. Двамата се познавали от 18 години, но след една вечеря мината година усетили, че могат да бъдат нещо повече от добри познати. Красавицата се върна преди броени дни от екскурзия до Дубай, където я завел Николов. „От пет години мечтая за тази дестинация”, разказа още Емануела.