54-годишният актьор Ръсел Кроу е неузнаваем. Благодарение на новия си външен вид той успя да прекара един спокоен ден в "Дисниленд", далеч от напористите си почитатели.
Въпреки спокойствието, той не се усмихна нито веднъж и през цялото време изглеждаше замислен, съобщава  The Sun.
Фото © The Mega Agency

Актьорът, който е пуснал брада и е качил няколко килограма заради снимките на новия си филм "Boy Erased", бе облечен с черна тениска и къси панталонки в същия цвят. На лицето си носеше слънчеви очила. 

В лентата, която ще излезе на екран още тази година, Кроу играе ролята на пастор, който още в детството си осъзнава, че е хомосексуалист. 

Фото © The Mega Agency


Провокативната кинолента, дело на актьора и режисьор Джоел Едгертън, е базирана върху мемоарите на Джерард Конли, който на 19 години признава на родителите си, че е гей. Баща му - баптистки свещеник, задължава сина си да се подложи на терапевтичен курс за лечение.

Страхувайки се да не изгуби родителите си, в чиито роли ще видим Ръсел Кроу и Никол Кидман, момчето се съгласява да мине през терапията. 

Фото © The Mega Agency

Това не е първият път, в който Кроу кардинално променя външния си вид заради роля. За снимките на "The Nice Guys" се наложи да свали 24 кг., за да изглежда добре до партньора си на снимачната площадка  Райън Гослинг.

Превод: БЛИЦ