Известен турски актьор загина нелепо при инцидент в Турция, съобщава факти.бг, позовавайки се на медиите в южната ни съседка. 
Автомобилът на Дениз Безек е бил отнесен от влак, движещ се с висока скорост. Младият актьор, известен с участието си в криминален сериал, е загинал на релсите в южната провинция Адана на 20 август.Първоначалната информация на разследващите обаче показва, че става въпрос за чудовищна немарливост, а не вина на шофьора. На прелеза не е имало никакъв контрол и на практика шофьорът не е знаел, че наближава влак. Бариерата най-вероятно не е била спусната.

Оказва се, че служителят, отговарящ за спускането на бариерата за автомобили на жп прелеза, не е бил на работното си място по време на инцидента. Той е отишъл до тоалетната. Когато се върнал и видял, че един автомобил е отнесен от влака, е избягал, но по-късно е бил заловен от полицията.Разгневени близки на починалия актьор щурмуваха кабината, използвана от служителя на бариерата, и трябваше да бъдат усмирени от полицаите.

Силите на реда водят разследване. Лекият автомобил е бил отнесен от влака, движещ се с висока скорост. Актьорът е починал на място.

Дениз Безек участваше в сериал, разказващ за група млади мъже, които създават банда и систематично убиват своите врагове. Действието на сериала се развива в Адана.