Кание Уест и Ким Кардашян безспорно са една от най-известните двойки в света. Жени по цял свят искат да приличат на риалити звездата (че дори и у нас), а бъдещи рапъри мечтаят да направят поне един толкова успешен хит или, дай боже, албум.

За нещастие (или пък не), успешните музикални проекти на певеца останаха в миналото, той претърпя фалит и реши да навлиза в модната индустрия. Тази така привлекателна сфера за знайни и незнайни изглежда апетитна и макар винаги да съм „за“ да се дава шанс на новите дизайнери и лица, това ми идва в повече.

И не защото може и да не е талантлив, все пак първите модели Yeezy бяха супер успешни, а защото всичко около семейството започва да се пропива с пошлост, пише tialoto.

Новата кампания на Кание Уест доказва изцяло тезата ми. Кадрите представят почти или напълно голи жени, носещи само маратонките на wanna be дизайнера.

Че дори една от дамите е порнозвезда, която изключително много прилича на Ким Кардашян. Случайност? Не мисля!

И докато всички се борят за титлата „дизайнер“, представяйки изделията си пред обществото, за Кание Уест и Ана Уинтур не му стига на първия ред. Ако ще да седи и до Бионсе и Джей Зи.

Макар да се казва, че сексът и пошлостта продават, нека си останат само в риалити средите и музикалните сцени, където подобна артистичност може и да се възприеме добре.

Защото да застанеш до Мери Катрандзу, една от новаторките и наистина дизайнерка, която направи забележителен дебют и се изгради за няколко години като име, би било леко неудобно.

Голите пошли тела, Ким Кардашян, Кание Уест и порнозвездата в кампанията са друга бира, та добре, че е поне Кендъл Дженър, за да ги отсрами малко.