Най-горещата клюка в шоубизнеса в САЩ набира скорост – британският актьор Том Хидълстън и американската певица Тейлър Суифт са гаджета. Това твърди „Сън”, след като публикува снимка на двамата докато се целуват на плажа в Род Айлънд.
Двамата са щракнати в имението на Суифт на острова. Това се случва едва две седмици след раздялата на певицата с продуцента Калвин Харис
 
Папарашки снимки показват как тя и британецът, популярен с ролята си на Локи от филмите за Тор по комиксите на „Марвел”, се разхождат на плажа и се забавляват заедно. На един от кадрите двамата седят един до друг на скала до морето и се целуват.
 
Според някои източници, двамата излизали от известно време, но между тях нямало нищо сериозно. Изпълнителката не бързала да се хвърля веднага в нова сериозна връзка. „Той просто иска тя да е щастлива, те не са подходяща двойка”, казва друг.
 
Някои твърдят, че връзката между изпълнителката на “Shake it off” и любимецът на британските жени започнала още през май, когато двамата бяха засечени да танцуват на парти след Мет Гала – гала вечерта на Института за костюми към Музея на изкуството „Метрополитън” в Ню Йорк.
 
„Дейли Мейл” пък показа снимки от кацането частния самолет на Суифт в имението й, от който слязъл и Том. Таблоидът дори се пошегува, че блондинката вероятно тренира за момиче на Бонд, тъй Хидълстън е най-спряганият актьор за ролята на Агент 007 в следващите филми от поредицата.

Превод и редакция: БЛИЦ