Те разполагат с милиони, които обаче няма да отидат при децата им. Причините са различни - от страх от разглезване до семейни скандали.

Вижте шест знаменитости, които лишиха потомството си от наследство:

Стинг
Състоянието на британския музикант към днешна дата се оценява на 400 млн. долара. Своя възход към славата Стинг започва от низините. В интервю бившият фронтмен на групата The Police заяви, че на неговите деца ще им се наложи да печелят сами средствата, с които ще живеят. Певецът допълни, че дори в момента не глези наследниците си.

Филип Сиймур Хофман
Хофман почина през 2014 г. след предозиране с наркотици. Той не остани на децата си нито цент. Състоянието му възлизаше на 35 млн. долара. Актьорът завещава всичките си пари на своята приятелка. Причината? Не искал децата му да хвърлят милиони на вятъра.

50 Cent
Отношенията между рапъра и най-големия му син Маркиз дълги години са напрегнати. На няколко пъти те се обиждаха един друг в социалните мрежи. Веднъж 50 Cent дори каза, че не иска да има нищо общо с Маркиз. Накрая той просто го изключи от завещанието си. Състоянието му възлиза на 30 млн. долара.

Саймън Коуел
Продуцентът, който е и съдия в предаването The X Factor и притежател на състояние от 570 млн. долара, не планира да оставя наследство на сина си. Последният е на 5 години. По-скоро ще дам парите си за благотворителност: за кучета и деца-сираци, заяви той в интервю пред британско издание. Ще осигури на детето си обаче знания, възможности и време да преуспее.

Джоан Кроуфорд
Една от най-прочутите холивудски актриси на XX век си спечели репутацията на лоша майка. За садистичните й наклонности има много написано в книга, издадена от приемната й дъщеря Кристина. Впоследствие биографията послужи като основа за филм.