Дори легенда на поп музиката като Мадона, която на 58 години вече не е необходимо да се доказва, може да се чувства потисната от околния сексизъм и неодобрителното отношение на хората към младостта на любовниците й, съобщи АФП, цитирана от БТА.
"Винаги съм се чувствала потисната - каза Материалното момиче пред сп. "Харпърс базар". - До голяма степен това се дължи на факта, че съм жена, но също и защото отказвам да водя добре подреден живот".

Певицата осъзнава какво в поведението й притеснява хората.

"Семейството ми не е конвенционално. Имала съм любовници, по-млади от мен с три десетилетия. Това смущава хората. Струва ми се, че всичко, което правя, притеснява хората" - каза тя.

Мадона не крие връзките си с младите си любовници. Най-новият е манекенът Абубакар Сумахоро, а преди него - френският танцьор Брахим Зайбат и холандският хореограф Тимор Стефънс. Преди това тя беше омъжена два пъти. Мадона има четири деца.

Легендарната певица смята въпросите защо продължава да работи за проява на сексизъм.

"Дали някой е ходил при Пикасо да му каже: " Слушай, ти вече си на 80 години, не си ли нарисувал достатъчно картини?" Писна ми от този въпрос" - заяви тя.
Миналата година Мадона беше на световно турне, за да промотира новия си албум "Rebel Heart". Тази година тя иска отново да се изяви като режисьор с филма "Loved" по романа на американския писател Андрю Шон Гриър "Невъзможните животи на Грета Уелс".