Македонската певица Мария от Битоля отново разпали социалните мрежи, но не с нова песен, а с разголените си снимки и новата си татуировка "Lick Me"(Лижи ме), пишат от македонското електронно издание vecer.mk

Мария е единствената певица в Македония, която няма своя песен, но въпреки това се смята за най-търсената и най-добре платената певица. За себе си казва, че хората ценят преди всичко певческият ѝ талант. Това че изглежда добре, според нея е просто бонус. "За мъжете аз съм кукла с ангелски глас", откровена е изпълнителката.

Мария разкрива пред македонско издание, че е спечелила над 200 000 денара бакшиш за новогодишната нощ ( повече от 6хил. лв). "Когато става дума за музика, знам как да удовлетворя всички желания", уверена е Мария.

Попитахме я какво планира в бъдеще?! 

"Честно казано, смятам да си направя нова татуировка. Поради пандемията не успях да увелича задните си части, така че е възможно да направя това в бъдеще. Все още не съм решила за нова песен, но бих искала да запиша нещо на английски, за да спечеля и чуждестранните фенове", разкрива тя бъдещите си творчески планове. 
 


Превод: БЛИЦ!