Поведението на Майли Сайръс все повече повдига въпроси, които по всяка вероятност ще останат без отговор. Певицата не тъгува дълго след развода с Лиъм Хемсуърт, като започна афера първо със своя дългогодишна приятелка и веднага след това с малко известния музикант Коди Симсън.
Влюбените се срещат от есента на миналата година и често споделят снимки заедно. Но този път австралийската поп певица публикува на страницата си в социалната мрежа Instagram фотографии, които очевидно са предназначени за лично гледане.

На тях Кайли се появява в черно прозрачно бельо и чорапи, докато 22-годишният Коди е гол само до кръста. Звездата държи ножица в ръцете си и е поставила крака си директно върху гаджето си.Не е изненадващо, че не всички харесаха снимките. Някои потребители отбелязаха, че Майли не изглежда по най-добрия начин на тях.

Впрочем, Коди признава в интервю как е успял да покори 26-годишната певица. "Аз съм много, много, просто изключително романтичен! И, както ми призна Майли, тя никога не е имала такова гадже!" - казва той.Преди да се срещне с музиканта, самата девойка възприема всички мъже като „зли“ и единствено Коди успява да намери подход към нея.

Превод и редакция: БЛИЦ