Американската поп певица Майли Сайръс претърпя операция на гласните си струни. За това пише People, позовавйки се на източници, близки до изпълнителката.

Освен влошения тонзилит, заради който звездата беше хоспитализирана през октомври, лекарите разкриха и проблем с гласните й струни. Сайръс не знаела за болестта си дълги години.

От болницата казаха, че преди края на годината певицата трябва да се подложи на операция. Освен това стана известно, че периодът на рехабилитация, през който тя ще трябва да мълчи, ще продължи няколко седмици.

Източници на изданието казаха, че процедурата е минала добре, но Сайръс ще трябва да отложи работата по текущия си албум до следващата година. Младият партньор на певицата, музикантът Коди Симпсън, публикува черно-бяла снимка с приятелката си в социалните мрежи и написа „Успех“.

В началото на октомври в мрежата се появиха снимки, на които Майли Сайръс целува Симпсън. Беше отбелязано, че звездите са приятели от няколко години, но след публикуваните снимки бяха заподозрени в романс. Двойката беше заснета по време на среща в заден двор в Лос Анджелис.

Превод: БЛИЦ