Фитнес маниакът и актьор Кристиан Кирилов, който играе култовата роля на сваляча Митака в сериала „София ден и нощ”, забърса бившата дуетна половинка на Магапаса Мая.
Ветеранката на фолка от години живее в Лас Вегас, където работи като стриптизьорка дори на 43-годишна възраст и с радост приела популярното тв лице от родината си, пише „Телеграф”. Влюбените гълъбчета веднага се похвалиха с общи снимки в социалните мрежи. Въпреки че са на върха на щастието, те са наясно, че вояжът на екранния Митак зад Океана все някога ще приключи, издават техни близки.

Вече близо десет дни мачото Кристиан е на обиколка из Америка, след като получи туристическа виза. В САЩ Митака замина със своя колега от сериала Адриан Зурков, а там са на гости на тяхна приятелка. С нея атлетичните любимци на фенките обикалят из най-известните US забележителности. Като например открития преди две години музей, поставен на жертвите на терористичните атаки от 11 септември 2001 г., който се намира в Световния търговски център в Ню Йорк. Покрай сериала на Нова телевизия Митака е придобил популярност дори в далечна Америка и макар да звучи на пръв поглед невероятно, вече има и фен клуб в Лас Вегас.

Мая и Магапаса бяха не само дуетни партньори, но и половинки в живота. Двамата имат и дъщеря Кристияна, която обаче остана единственото общо между тях. След като официално обявиха раздялата си през юни 2006 г., Мая забегна към Лас Вегас, където си уреди живота. Там тя продължи да изкарва парите си с пеене по участия в различни заведения, като освен като певица брюнетката също е станала професионален диджей и дори се изявява като еротична танцьорка в елитни нощни клубове. Преди година светските клюки забъркаха Мая в поредния скандал, след като обявиха, че тя е отворила бардак отвъд Океана. Самата Мая твърдо отрече подобни твърдения и заяви, че никога не би си позволила да направи подобна рискова крачка, при условие че дъщеря ѝ разчита на нейните грижи.