Изтеклата година завърши успешно за актьора Кристиан Кирилов, който се превъплъти в образа на Митака от риалити сериала „София ден и нощ”. Покрай популярната поредица за живота на група провинциалисти в столицата, мускулестият мачо се сдоби с много фенки на родна земя, но успя да отбележи професионално постижение и извън границите на България.
Екранният Митак изкара близо две седмици в САЩ, където се отдаде не само на почивка и забавления, но и на работа. В Лас Вегас любимецът от „София ден и нощ” се е снимал в реклама на дрехи и кампанията съвсем скоро ще види бял свят, издават запознати. 

Снимките освен много лайкове събраха и много бъзици от последователите на екранния Митак. Те забелязаха, че на всички снимки от близо три години, актьорът не си е сменял очилата. Зевзеците дори откриха подписка за набиране на средства за нови цайси на мускулягата.

Не е тайна, че преди да се захване със сериала, актьорът известно време е работил като модел към вече несъществуваща агенция, така че позирането пред фотографи не представлявало кой знае какво предизвикателство за него. Той бил уверен, че ще се справи безпроблемно и тайно се надявал, че рекламата е само крачка към бъдещите му успехи в САЩ, пише "Хот Арена".

Говори се, че до апетитния ангажимент Кристиан се добрал покрай своя бивша любовница, която от години живее в Америка и работи като кастинг агент там. От интернет тя научила за внезапната популярност на мачото у нас, изгледала няколко епизода от сериала с негово участие и преценила, че е идеален за модел. След няколко телефонни разговора бившата на Кирилов успяла да се свърже с него и да го покани на гости при нея във Вегас. Амбициозният мъжага изобщо не се поколебал и веднага стегнал куфарите за САЩ, като преди това набързо се сдобил с виза. 

Той не се стърпя да се похвали с пътешествието си и в социалната мрежа, където публикува поредица от снимки. От тях се вижда, че преди да кацне в Лас Вегас, актьорът е изкарал и няколко дни в Ню Йорк. Там той успял да разгледа най - известните забележителности, не пропуснал да изпъчи мускули и на популярния площад „Таймс Скуеър”.

От  Голямата ябълка екранният Митак излетял за Вегас, където го очаквала някогашната му любовница. Тя самата настояла Кристиан да спи в дома й, за да не харчи излишни пари за хотел. Запознати твърдят, че покрай престоя си на американска земя, Кирилов отново се е сближил с бившата си и сега, когато вече е в България, непрекъснато се чувал с нея по телефона. Той обмислял в най-скоро време пак да я посети, защото се надявал, че тя ще му помогне да пробие в САЩ. 

Фитнес маниакът отдавна си мечтаел да го забележат като актьор в чужбина и копнеел му дадат епизодична роля в някоя американска продукция. 

Като за начало той си поставил за цел да усъвършенства английския си език и се записал на интензивни уроци, докато сериалът „София ден и нощ” е в почивка. Очаква се поредицата, която се радва на голям зрителски интерес, да се върне на екран след около два месеца.