Преди 11 години френският модел Тилан Блондо (тогава на 6-годишна възраст) спечели титлата най-красиво момиче в света. Но момиченцето порасна и се разхубави още повече. На тази малка красавица още от пеленаче ѝ е било писано да се къпе в лъчите на славата.

17-годишната вече Тилан Блондо отново спечели титлата за красота като оглави ежегодната класация за най-красивите известни личности на филмовият критик и писател ТС Сандлер за 2018 година. Наградите, раздавани от 1990 г. се смятат за едни от най-престижните.Тази година американо-филипинската актриса Лиза Соберано спечели четвърто място, израелският модел Яел Шелбия е на трето място, а останалата под върха на второ място е тайванската певица Чоу Цзу-ю.

Щастливата Тилан благодари в Instagram на организаторите на наградите, признавайки, че „не може да повярва“.


Тя написа още: „Аз самата не мога да повярвам, благодаря на @tccandler и на всички, които гласуваха. Никога не съм мислила, че някога ще бъда номер едно!Набирайки почти 80 000 харесвания, последователите й наводниха акаунта й в мрежата с похвали като: "Браво Тилан, заслужаваш го, ти си красива".Друг добави: "Ти си толкова скромна, толкова чиста, толкова естествена и наистина го заслужаваш!".

Превод и редакция: БЛИЦ