Брад Пит е заявил, че слуховете за многобройните му интимни връзки след развода с Анджелина Джоли са силно преувеличени. В интервю за The New York Times актьорът разказва, че той изобщо не е такъв женкар, както се опитват да го представят таблоидите.

Според думите на холивудската звезда, той е спрял да чете пресата с новините за него още през 2004 година.

"Не знам с колко жени, според пресата, съм се срещал през последните две-три години, но мога да кажа, че всичко това не е вярно. Мога просто да изляза някъде с някого, но може би това не означава нищо", казва актьорът.

Жълтата преса приписваше на Пит любовни авантюри с Чарлийз Терон, Ела Пърнел, Маргарет Куели и други актриси. След това слуховете почти никога не се потвърждаваха.

Актьорите Брад Пит и Анджелина Джоли се срещнаха на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит" през 2004 година. Тогава Пит беше женен за актрисата Дженифър Анистън, с която се разведе през 2005 г.

На 11 януари 2006 г. Джоли и Пит потвърдиха връзката си. През 2014 г. двамата се ожениха. Двойката има шест деца като три от тях са осиновени.

На 19 септември 2016 г. Анджелина Джоли подаде молба за развод, а процедурата приключи през април тази година.

Преди дни в медийте имаше съобщения, че Анджелина Джоли също не е сама. Според някои сведения тя е започнала да се среща с актрисата Ейвън Рейчъл Ууд, която преди време бе приятелка на рок музиканта Мерилин Менсън.

На 3 декември пък стана известно, че родната дъщеря на Джоли и Пит Шило се подготвя да промени пола си и официално да смени името си.

Превод и редакция: БЛИЦ