30-годишна история и 7000 излъчени серии – това говори статистиката за най-популярната и продължителна сапунена опера в света. „Дързост и красота“ цели десетилетия „заковаваше“ пред телевизионния екран хора от всякаква възраст, пол и професии. Всички гадаеха какво ще се случи с героите от семейство Форестър, чиято сложност на взаимоотношенията граничи с тази на загадката на Сфинкса.

Сериалът бе голям хит и в България, където тръгна през 1993 г. Излъчването му бе преустановено на 30 юни 2017 г. след общо 3971 епизода.

В сапунената опера се формираха вероятно десетки любовни триъгълници, но един от тях се превърна в емблема на продукцията. Става дума за отношенията между Ридж, Брук и Тейлър.

Това ли е новата мода при вечерните рокли? (СНИМКИ 18+)

Ето какво се случва с тези актьори днес:

Рон Мос влезе в ролята на Ридж Форестър и завладя сърцата на нежната половина от зрителите. През 2012 г. той прекъсна договора си с продукцията. Според издание причината е ниския хонорар, който му бил предложен. Други твърдят, че причината Рон да се оттегли не са парите, а тежка автомобилна катастрофа, след която едва оживява. Това го е накарало напълно да преосмисли приоритетите си.

Зад гърба си има неуспешен брак – развежда се със съпругата си, а злите езици говорят, че е заради непрестанните изневери на актьора.

Въпреки че Дързост и красота му носи голямата слава и успех, актьорът казва, че сериалът е съсипал живота му, защото никоя от сериозните му половинки не е търпяла популярността му.


Хънтър Тайло влезе в образа на д-р Тейлър Хейс. Животът й по време на и след сериала и поднесе куп тежки изпитания – едва 3-годишна, дъщеря й страда от рак на дясното око. Трагедията става причина Хънтър да се разведе с втория си съпруг Майкъл Тайло.

През 2007 г. семейството преживява още по-тежка драма - в басейна на звездата е открит мъртъв синът им Майкъл. При аутопсията е установено, че детето се е удавило вследствие на заболяване, което причинява припадъци.

Покъртителна драма в живота на Нети - след халюцинации и припадъци актрисата се натресла на ВИС 2 и...

Младежът е паднал случайно във водата и е починал. Така Тейлър напуска „Дързост и красота“ за доста дълго време, след което се завръща за един сезон.

През 2015 г. Хънтър Тайло се завърна отново на екран, за да влезе в сапунена опера, в която играе себе си.Днес актрисата изглежда коренно различно от изявите си в емблематичния за кариерата й сериал и е подложена на критики заради многото пластични операции, с които се опитва да съхрани младостта си.


Катрин Кели Ланг познаваме като Брук от „Дързост и красота“.

Тя завършва гимназия в Бевърли Хилс, където набляга основно на обучението си за жокей. Тя взима само няколко специални класа по драматично изкуство, но съдбата я изпраща именно към актьорската професия.

Има двама сина от първия си брак - Джеръми и Джилиан, и дъщеря Зоуи от втория брак с Алекс Д'Андре. Обича спорта, играе тенис, кара сърф, занимава се и с планинско колоездене и конна езда.

Днес актрисата има много последователи в социалните мрежи, където показва, че е в отлична физическа форма. Отскоро тя се радва и на внучка.
Източник: darik.bg