Истинска искра пламна между плеймейтката Николета Лозанова и поета Константин Трендафилов, по-познат сред меломаните като Папи Ханс, но на снимачната площадка на най-новия клип на изпълнителя. Името на песента е „Твой“. Като цяло парчето се различава значително от предходните две, като „Кекс“ и „Суперпалав“ са пародии и бързо се превърнаха в хитове. „Твой“ е напълно нормална песен, на фона на досегашните сингли на певеца. Това изненада част от феновете му, които очакваха с нетърпение нова доза смях и ритъм.

Изключително интересен се оказа и сюжетът на видеоклипа. Заснет в нощен клуб, клипът показва как Папи има мимолетни закачки с няколко жени, докато всъщност все още принадлежи на друга. Голямата изненада за всички негови почитатели е участието на най-успешният български модел – Николета Лозанова, с която Папи си разменя ласки. „Николета внася нужната доза сексапил и женственост, а и е сигурна заявка за голяма гледаемост“, коментират запознати от бранша, по повод участието на плеймейтката в лентата.

Освен в „Твой“, Ни Ло се е снимала и в клиповете на редица други родни изпълнители като Азис, Андреа, Лияна, Борис Дали, Устата, Константин, Емилия, а също и във видеото на сръбския певец Кеба.