Българката Нина Добрев е най-известна в България с ролята си на Елена Гилбърт в сериала „The Vampire Diaries ”.

Тя предпочете да прекара празниците в Аспен, Колорадо. Въпреки натоварения си график Нина Добрев е решила да си даде малко почивка и прекара Нова година в Аспен.


Там актрисата спуска едни от най-стръмните склонове и показва майсторството си на опитен скиор и сноубордист по заснежените писти.

28-годишната актриса след стръмните спускания е забелязана да се разхожда с приятели в зимния курорт. За да не и бъде студено звездата се е облякла добре.

В своя профил в социалната мрежа Инстаграм Нина дори пусна видео, за да покаже своите умения. Тя го надписа така: „Първи ден. Още три, за да отида…”.

Тя е с дебело зимно яке с качулка с пухче, за да се предпази от студа.

Нина споделя, че има наистина голяма група приятели, които се интересуват от същите неща като нея. Тя и приятелите й обичат да спортуват, да са активни, за да бъдат здрави, както и да правят забавни неща.

„Като съм заобиколена от тези хора, тези добри хора и тази добра енергия, това ме прави по-добър човек и ме кара да искам повече от живота”, казва Нина.

И докато тук любителите на зимни спортове се молят за сняг, то в Аспен има в изобилие.

„Давай, Нина”, „Обичаме те”, „Ти си нашият идол” пишат феновете на Нина Добрев в социалната мрежа.

„Кой искате да бъдете тази година? Вие избирате! Направете 2018-та година най-добрата досега. Започнете да планирате силни позитивни решения точно сега и се придържайте към тях, когато часовникът удари 12 на всеки 3 дни”, написа Нина Добрев преди в социалната мрежа.