По всичко личи, че и следващите месеци няма да са съвсем спокойни за членовете на семейство Кардашиян. След редицата драматични събития, които ги споходиха, Ким и сестрите й получиха шамар и от един от най-близките си хора - „баща“ им Кейтлин Дженър. Наскоро олимпийският шампион издаде автобиографичната си книга „Тайната на моя живот“, в която разкрива всичко от миналото си, което до момента не е станало обществено достояние.
На страниците се обяснява кои събития са й повлияли най-накрая да вземе решението да си смени пола и днес да бъде определяна като най-известната транссексуална жена в света, пише Elle. Кейтлин отправя директни обвинения към бившата си съпруга Крис Дженър, което ядоса не само нея, но и трите й по-големи дъщери. „Никога в живота си досега не съм била толкова ядосана и разочарована“, споделя момаджерът на известната фамилия. На което пък Ким допълва:

„Много ми е болно за майка. Тя направи толкова много за Брус през годините, а сега Кейтлин пише много неприятни неща за нея. Не е честно от нейна страна. Голяма част от нещата, които е написала, са чиста лъжа“, категорична е съпругата на Кание Уест. 

Писанията на Кейтлин до такава степен са разочаровали семейството й, че те вече отказват да общуват с нея. „В момента с Ким не си говорим и нямам представа какво се случва с нея. Прецених, че е по-добре да се отдръпна за известно време, докато все още се шуми около книгата и след това да се опитам да говоря с нея“, сподели транссексуалната звезда.