52-годишната Памела Андерсън, американска актриса и секссимвол от 90-те години, се е омъжила тайно за 74-годишния продуцент Джон Питърс. Сватбената церемония се е състояла в Малибу на 20 януари.
Както съобщава The ​​Hollywood Reporter, Андерсън и Питърс вече са имали връзка преди около тридесет години,  разделили са се, но отново са се събрали. Звездната двойка е пазела отношенията си в тайна.

Според думите на продуцента, той е бил придружаван навсякъде от красиви момичета, но винаги е искал само Памела, която в добрия смисъл го прави "див". „Защитавам я и се отнасям с нея така, както тя заслужава“, казва Джон Питърс.Първата среща на актрисата и продуцента се е състояла в имението на Playboy, когато Андерсън е била на около 19 години. Питърс си спомня, че когато видял Памела, разбрал, че тя е ангел. Мъжът се опита да разубеди модела да участва в Playboy, предлагайки й сериозна кариера. Продуцентът платил за уроците по актьорско майсторство и танци на Памела, а също така й помогна да започне телевизионна кариера.


Двамата заедно на премиерата на "Батман" през 1989 г.

Бракът с Питърс е вече петият за секс символа на 90-те. Андерсън беше женена за рок музикантите Томи Лий и Кид Рок, продуцента на филми Рик Саломон и футболиста Адел Реми.Световна известност на актрисата донесе сериала "Спасители на плажа", след който тя се превърна в един от секс символите на САЩ.Джон Питърс продуцира редица известни филми, включително „Роди се звезда“, „Супермен се завръща“, „Човек от стомана“, „Батман“, „Див, див запад“ и много други.

Превод и редакция: БЛИЦ
Двамата отново заедно през 2004 г.