През 2005 г. Анджелина Джоли осинови малката Захара, която живееше в много тежки условия в Етиопия и я отведе в Америка с цел да й позволи по-добър и по-красив живот. Захара днес е на 12 години и има живот, какъвто искат всички. Но нейната биологична майка изрази желание да я види и поне за кратко да поговори с нея, пише zajenata.bg.

След като Захара е откарана в Америка, нейната биологична майка, Ментеваб Давит Лебисо , изобщо няма контакт с нея и въпреки че са минали 12 години, тя чувства голяма нужда да бъде в контакт с дъщеря си. 

"Единственото, което искам е, дъщеря ми да знае, че съществувам и че искам да говоря с него. Не искам да си я взема обратно, но бих искала само да имаме някакъв контакт. Тя вече има свое семейство и Анджелина е прекрасна майка, за разлика от мен. Тя беше с нея още от деня, когато се роди, но това не означава, че не ми липсва. Тя ми липсва много и всеки ден мисля за нея и много искам да я видя и чуя. Много бих искала нейните рождени дни да можем да празнуваме заедно ", заяви Ментеваб.

31-годишната Ментеваб казва, че е щастлива, че дъщеря й е станала красиво момиче и това я прави много горда.


Нейното желание е само Захара да знае, че има семейство и в Етиопия и да поддържа някакъв контакт с тях. Също така, Ментеваб заяви, че за тези години Анджелина Джоли и Брад Пит не са й предложили никаква помощ.