Шокираща е новата песен на Деси Слава. В припева на парчето „И на всички като тебе” певицата ругае като каруцар. „Майната ти на тебе и на всички като тебе!”, гласи текстът на скандалния рефрен.
Деси Слава отнесе много критика за вулгарните думички, но не поиска извинение за тях. Тя дори се изказа в защита на авторката на „стиховете” Анастасия Мавродиева – обяви цинизмите й за изкуство, пише "Уикенд".

„Силата на тази песен е именно в това, че е различна. На всички дами неведнъж ни е идвало да изкрещим: „Майната ти”, написа певицата във фейсбука си. Пак там допълни: „Хората не очакват от мен да съм агресивна. Те смятат, че понеже имам ангелски глас, трябва да пея балади и драматични песни. Да, ама аз не желая да е така! Искам да пея различни неща, такива, каквито чувствам! Харесала съм текста на Анастасия и съм изпяла песента с удоволствие.” 

Междувременно тя представи и видео към скандалното парче. В клипа чалга ветеранката се разхожда в латексов костюм и наказва с шутове и юмруци мъжкия персонаж, пеейки му:„Майната ти на тебе и на всички като тебе!”.