Бивш детегледач, който се е грижил за две от децата на бившата спайска Мелани Браун, разкри покъртителни подробности за личния ѝ живот, които безспорно ѝ печелят титлата „най-лошата майка“. 59-годишният Ръсти Ъпдеграф проговори пред „Дейли Мейл“, след като пред съд в Лос Анджелис се подписа под показания, че певицата е употребявала кокаин, пиела и не се грижела добре за децата си.
 

Ръсти се грижел за 11-годишната Ейнджъл и 7-годишната Мадисън. Той твърди, че 43-годишната певица имала неутолим глад за секс и през дома ѝ, където живее с децата, минавала върволица от непознати мъже.
 
По думите му, бившата вокалистка на „Спайс Гърлс“ и настоящ съдия в „Америка търси талант“ е преспала с десетки мъже след развода си със Стивън Белафонте. Сред похожденията ѝ са учителят по пиано на децата, шофьор, фризьор, „някакво сърфистче“ и някакъв тип, когото забърсала в клуб и когото децата наричали подигравателно „смърдящи крака“.
 
Ръсти заявява, че се притеснява за безопасността на момичетата. Той твърди, че те са в „сериозен риск“ заради неспособността на Мел Би да се грижи за тях.
 
Той разкрива още, че пристрастеността ѝ към алкохола е толкова сериозна, че тя започвала да си отваря бири още в 10 ч. сутринта, понякога и по-рано. След това продължавала с твърдо гориво като водка, текила или джин, докато се усмърти напълно.
 
Детегледачът е свидетелствал още, че певицата ставала злобна и войнствена, след като се напие, започва да фъфли и да говори несвързано. Тя често го пращала до близкия магазин да ѝ купи 12 бутилки вино, 2 бутилки водка и 24 кутийки бира. „Всичко това изчезваше за 4-5 дни“, добавя той.
 
„Поведението на Мелани стана толкова зле, че я молех да не пие повече текила. Казах ѝ, че е станала много зла и гневна, а тя пи текила“, казва той.
 
В началото на август Мелани заяви, че ще постъпва в клиника заради проблемите си с алкохола и посттравматично разстройство.

Превод и редакция: БЛИЦ