Българската актриса Мария Бакалова заблестя на седмицата на модата в Париж.

Бургазлийката, която стана и първата българска актриса, номинирана за „Оскар“ и „Златен глобус“, качи снимки в Instagram, на които се похвали, че е присъствала на първото си модно ревю и то не на кого да е, а на легендарния дизайнер Джорджо Армани.

„Прекарах си невероятно на първото си модно шоу – на Джорджо Армани, есен/зима 20-21, което се проведе в италианското посолство в Париж“, написа тя към снимките, които сподели.
 

„Благодаря ти, Джорджо Армани, за това прекрасно време и възможността да срещна Легенди на живо.“

Сред легендите, които Мария е срещнала, е и самият дизайнер, който след няколко дни навършва 87 години. Армани е един от най-богатите хора в Италия.
 

Друго лице от света на модата, което не може да бъде объркано, е легендарната редакторка Ана Уинтур, която ръководи най-престижното модно списание в света – американското издание на „Вог“.
 

Отношенията между Мария Бакалова и модната къща на Армани започнаха в сезона на наградите. На церемонията по раздаването на британските награди БАФТА и на наградите „Златен глобус“ актрисата се появи в рокли на дизайнера и предизвика одобрителни отзиви в медиите.Източник: bg-voice.com