Лошото момче на рапа Coolio (Кулио) започна еверопейското си турне именно от нашата страна. Рапърът сподели, че не е искал да става гангстер, но е бил заобиколен от гангстери, наркодилъри и убийци, предава Нова телевизия. 

"Исках дори да съм активист. Пука ми за човешките права. Но агресивната средата ме принуди да стана момче от улицата и да заживея като гангстер от Лос Анжелис. Не живеех, просто съществувах", сподели Кулио. И призна, че често греши, но няма проблем да го признае и да се извини. Вярва в отмъщението, но не и в гнева. 

"Парите не са ключът към властта. Истинското разковниче е в знанието. Ако знаеш как да си набавиш информация, знаеш и как да спечелиш пари. Аз съм търсач на мъдрост. Непрекъснато се опитвам да науча нещо ново", добави още рапърът.

Той се научава да готви. Толкова добре, че си спечелва прозвището „гето гурме”. А „Тайм” го определя като кулинарен бог. Самият той казва, че готви най-добре месо, но може и да накара децата да ядат спанак.

Кулио се разписва не само в света на музиката и кулинарията, но и в този на анимацията, като създава сингъл за сериала "Декстър".

След кръговрата от предизвикателства и уроците на съдбата, преди година хамелеонът отново промени цвета си и възкръсна на музикалната сцена с “Kill again” – музикален призив за социална промяна в Америка.