Мария Бакалова вече е световна звезда и едва ли някой може да отрече това. Особено след появата ѝ на Оскарите в приказната си рокля, с която успя да накара всички да я гледат с възхищение и да я коментират, пише woman.bg.

Родната актриса, която беше номинирана за Оскар, предизвика вниманието не само към себе си, но и мнозина се питаха кой е мъжът до нея. На церемонията Бакалова пристигна с млад господин, за когото всички предположиха, че е нейният приятел, но случаят всъщност е съвсем различен. 

Мистерията е разгадана - мъжът, съпроводил най-успешната ни актриса в Холивуд, е стар познайник на гилдията. Той е Кейд Хъдсън и е агент на Мария след пробива ѝ във втората част на "Борат".Самата тя е публикувала снимки с него в Инстаграм. Кейд е млад, но вече има солиден опит в меката на световния шоубизнес и е работил за звезди като Бритни Спиърс, Ема Робъртс, Зак Ефрън и др.

Бакалова засенчи Парис Хилтън с рокличка до бикините на афтър партито на Оскарите СНИМКИ

Засега не е известно дали между Бакалова и агента ѝ има нещо повече от професионални и приятелски взаимоотношения. Актрисата, подобно на много други знаменитости, до този момент не е коментирала личния си живот публично.