Срещу редица родни звезди е установено физическо посегателство. Подробностите около самите нападения и обидите стоят на заден план, умишлено скрити от звездите. Част от тях признават, че се срамуват , а други категорично отхвърлят идеята да се върнат към миналото, оставило сериозен отпечатък в психиката им. Това пише "Телеграф".
Поп-фолк изпълнителят Константин неведнъж е бил в центъра на скандала, саморазправял се и често е ставал свидетел на сбиванията пред собствения си клуб. Днес Коцето не прави и крачка без пистолета си заради нападение посред бял ден. Певецът едва не умрял при зрелищния екшън.

Сагата се разиграла на главния път Хасково-Димитровград. Той е пътувал към заведение, в което същата вечер имал участие. Видял как група роми се разправяли, а пред тях без да се защитава стоял млад мъж в опасност. макар че имало много хора, никой не му помогнал. Коцето помолил шофьора си да отбие. Той се запътил към тълпата роми, за да разбере какво става. Озверелите биячи се нахвърлили и на него. Един от тях обаче разпознал певеца и им казал да спрат. Коцето разбрал, че това е единственият му шанс и бързо се върнал към колата си. Разминал се със синини по тялото и разкъсани дрехи.

Колежката му Роксана също станала жертва на пътя. Интересното е, че при нападението ромката не е показала и капка страх, а веднага е отвърнала на ударите. През въпросната вечер тя се прибрала в столичния кв. "Люлин 10" и към нея се приближили двама мъже, които започнали да дърпат дамската й чанта. За секунди певицата се обърнала един от нападателите право в лицето, а после започнала да крещи. 

Без страх постъпила и моделката Джулиана Гани. Тя стана жертва на обир от продавачка в мола преди месец. Русокосата брадърка разкри, че освен ограбена от непозната била и словесно нападната. Боят помежду им се разминал на косъм, главно заради ченгетата. "За малко ми беше. Не съм се била веднъж, толкова се ядосах, започна да ми излиза пяна от устата", яростно споделяше Гани след инцидента. Тя добави, че магазинерката на късмет се е отървала от бой. 

Безспорното нападението на поп-фолк звездата Дебора е едно от най-страшните чалгата. "Бившият ми приятел, който 3 месеца ме биеше, продължава да ме тормози. Постоянно ми пише обиди, заплашва и майка ми, което е ужасно", разказа тя в ефир. Тя и 31-годишният перничанин Сергей Сергеев се запознават преди половин година. През първите 3 месеца връзката им е повече от чудесна, но изведнъж всичко се превръща в кошмар. "Четири пъти ми е разбивал носа. Постоянно бях със синини по лицето", каза тя. След раздялата им нещата не спрели. Той постоянно й писал. Освен обиди по време на връзката й Дебора търпяла и редица псувни.