Родената в Русия моделка, но живееща в САЩ, Анастасия Квитко, която е известна със своята нестандартна фигура и е наричана "руската Ким Кардашиян", показа на страницата си в "Инстаграм" снимки, които поразиха със смелостта си дори най-преданите й почитатели, привикнали към откровените й кадри.
Новите фотографии на пищната красавица се появиха в нейните "Истории" в социалната мрежа. На тези снимки тя е запечатана в бельо, което почти не успява да скрие нито гигантските й гърди, нито апетитните й задни части.



Красавицата вече има 4,4 милиона последователи в "Инстаграм", които постоянно я засипват с комплименти.



Самата тя в едно от интервютата си за руско издание разказва за скромния си начин на живот, преди да започне кариерата си на фотомодел, но си замълчава за пластичните операции. 



"Преди да стана на 17 години имах много отрицателно отношение към своята външност. Мислех се за дебела. Не само се сдобих с голямо дупе през тези години, но и бюстът ми доста израсна и на фона на моите съученички всичко това не изглеждаше съвсем нормално. Тогава много исках да отслабна", споделя Квитко. "Никога не съм си мислила, че мога да стана модел, но срещнах известния  фотограф Анвар Норов от Москва, работещ за модните списания, и всичко се промени", разказва още руската Ким Кардашиян.

Превод и редакция: БЛИЦ