Актьорът Дуейн Джонсън разказа на страницата си Instagtam за куриозен момент, който му се е случил на снимачната площадка на филма "Red Notice". Работата е там, че той не е успял да се побере в автомобил Porsche. Защо? Защото той е Скалата!

Джонсън получи прякора си - Скалата - още докато бе професионален кечист. Още тогава той имаше страхотен атлетичен външен вид, но все още не приличаше на машина за убиване. По-късно Дуейн се премества в Холивуд и сега е един от най-търсените актьори в екшън жанра.

Куриозният епизод се е случил точно на снимачната площадка, когато Джонсън трябвало да влезе в бяло Porsche и да заснеме сцена с преследване.

Специално за тази сцена целият екип потърсил необходимата кола, платил много пари за нея и с труд я доставил на мястото. Но веднага след като актьорът се опитал да се качи в колата, станало ясно, че нещо се е объркало.

След необичаен разговор с режисьора Маршал Тьорбер и 15 секунди неловко мълчание целият екип на филма започнал да се смее, пише Джонсън. Актьорът добавя, че сцената в крайна сметка е заснета (макар и с някои промени) поради способността на екипа да реагира бързо на непланирани ситуации.

Превод и редакция: БЛИЦ