Напук на годините и клюките примата на руската естрада Алла Пугачова продължава да предизвиква общественото мнение със своя любовен живот. Преди броени дни естрадната звезда мина за втори път под венчилото - Алла сключи църковен брак с 27-години по-младия си съпруг Максим Галкин. След церемонията певицата призна, че венчавката през 1994 г. с бившия й мъж - певеца Филип Киркоров, е била „спонтанна и необмислена“, и посочи, че цял живот ще се разкайва за тази си постъпка. В същото време Алла подчерта, че църковният й брак с Галкин е „обмислено и праведно действие в името на любовта и верността“.

Решението на примадоната отново да се венчае провокира да си припомним бурния й личен живот – с 5 брака, 4 развода и 2 венчавки. Изданието SUPER представя мъжете в живота на Пугачова.

 

Алла с първия си съпруг Миколас Орбакас и дъщеря им Кристина
Алла с първия си съпруг Миколас Орбакас и дъщеря им Кристина

Миколас Орбакас (съпруг от 1969 до 1973 г.)

Литовският цирков артист е първият официален мъж на певицата, чийто брак просъществува едва четири години. Двамата бъдещи съпрузи се запознават в естрадно-цирковото училище. Интересен е фактът, че преди да се срещнат, на певицата предсказали, че именно в тази школа ще срещне мъжа, който ще стане неин съпруг. В крайна сметка пророчеството се сбъдва. По време на брака си с Миколас Алла носи фамилията на мъжа си, но на концертите продължава да се представя като Пугачова. От Орбакас певицата ражда дъщеря си Кристина, която днес е известна руска естрадна изпълнителка. Самият Миколас отказва да коментира брака си с примадоната.

Павел Слободкин (заедно са от 1974 до 1976 г.)

Не по-малко легендарният от Пугачова по онова време Павел Слободкин изиграва една от най-главните роли в живота и професионалната кариера на примадоната. През 1966 г. талантливият музикант основава групата „Весели момчета“, която по-късно помага на Алла да стане истинска звезда. В музикалния колектив освен Пугачова са пели известни изпълнители като Александър Градский, Александър Буйнов и Алексей Глизин. Именно в рамките на този проект Слободкин прави за Алла знаменития аранжимент на песента на Емил Димитров „Арлекино“, с който певицата покори цяла Източна Европа.

Творческият и любовен съюз между двамата трае само две години. Злите езици твърдят, че веднъж музикантът посегнал на певицата, за да успокои буйния й нрав. След този случай Алла напуснала възлюбения си, с когото няма официален брак, пише SUPER.

 

Александр Стефанович - вторият законен съпруг на Алла
Александр Стефанович - вторият законен съпруг на Алла

Александър Стефанович (съпруг от 1976 до 1980 г.)

С ленинградския режисьор Александър Стефанович Алла се запознава покрай поета Леонид Дербеньов през 1976 г. След кратко време двамата започнали да се срещат и се оженили, като останали заедно 3 години. Това е вторият законен брак на Пугачова. Неотдавна режисьорът засне 12-сериен филм „Кураж“ по едноименния си роман, като лентата в скоро време ще бъде излъчена от руската телевизия. Самият Стефанович признава, че „Пугачова е изиграла кратък, но изключително ярък епизод в неговия бурен живот“.

 

Евгений Болдин е женен за певицата цели 8 години.
Евгений Болдин е женен за певицата цели 8 години

Евгений Болдин (съпруг от 1985 до 1993 г.)

В онези времена красивият мъж с буйна коса е концертен директор и продуцент на Алла. В процеса на съвместната им работа професионалните отношения между двамата прерастват в романтични, а след това и в официални. Бракът между кралицата на руската естрада и продуцента й продължава рекордните към този момент 8 години. След развода си с Болдин Пугачова изпява песента „Силна жена“ с превърналия се култов рефрен „Ще извикам, а в отговор – тишина. Аз отново останах сама.“ Медиите разкриват, че Болдин е сключил договор с бившата си съпруга и вече пет години не е казал нито дума за Алла.

За периода от 1986 до 1993 г. SUPER приписва на Пугачова още две не дотам афиширани любовни връзки. Според изданието едната е била с талантливия и чаровен музикант

 

Алла с красивия рокер Кузмин
Алла с красивия рокер Кузмин

Владимир Кузмин

който се превръща в ярка страница от живота на примата. По онова време той се радва на всенародна известност, но въпреки това изпълненията му не се излъчват по телевизията. Пугачова се запознава с творчеството на групата на Кузмин „Динамик“ благодарение на звукорежисьора си Александър Калянов. След като вижда младия музикант на записите, Алла решава да се срещне с рокера лично и отива на негов концерт. Изпълнението на Кузмин в Ленинград оказва незаличимо впечатление върху Алла и през следващите месеци двамата са неразделни, посочва SUPЕR. Бурната любов между двамата творци обаче бързо се изпарява и след малко повече от година те се разделят.

 

Алла и Сергей Челобанов правят дует през 1991 г.
Алла и Сергей Челобанов правят дует през 1991 г.

Другата любовна афера на певицата била с колегата й Сергей Челобанов

През 1991 г. двамата изпяват заедно песента „Неканен гост“, чийто клип е излъчен по телевизията. Преди да хване микрофона, Сергей бил боксьор в град Саратов. В името на мечтата си да стане певец обаче Челобанов зарязва спорта и се отправя в Москва, където се среща с Алла. Двамата известно време поддържат пред публиката мита, че са двойка, но дали наистина изпълнителите са били повече от колеги - историята мълчи. Челобанов не успява да свикне със суровите правила на шоубизнеса и се отдава на алкохола, твърдят слуховете. След раздялата си с Пугачова Сергей изчезва от естрадния небосклон.

Филип Киркоров (брак от 1994 до 2005 г.)

В зората на естрадната си кариера днешният крал на руската поп музика дълго и красиво се опитва да спечели вниманието на примадоната. В крайна сметка настойчивостта на певеца от български произход се увенчава с успех и през март 1994 г. двамата изненадващо за всички се женят. Те сключват брак по време на турнето си в Санкт Петербург, като паспортите са им връчени лично от тогавашния кмет на северната руска столица Анатолий Собчак. Интересен е фактът, че в документа за самоличност на примата Киркоров е записан като съпруг в графата „Деца“, тъй като в графата „Семейно положение“ вече нямало място. Бракът на Алла и Филип продължава 11 години, като и до днес двамата си остават добри приятели.

 

Преди дни примата на руската естрада се венча за младия си съпруг Максим Галкин.
Преди дни примата на руската естрада се венча за младия си съпруг Максим Галкин

Максим Галкин (брак от 2011 г.)

По ирония на съдбата именно Киркоров запознава Пугачова с младия шоумен още по времето, когато били женени. Съдбоносната среща между Алла и Максим се състояла през юли 2001 г. във Витебск на фестивала „Славянски базар“. Там Галкин изнесъл дебютен концерт, а Пугачова била председател на журито. 10 години след това Алла сключва законен брак с 27 години по-младия Максим. Преди година и половина с помощта на сурогатна майка звездното семейство се сдоби със свои деца – близнаците Хари и Лиза.

Източник: в. Монитор