За бразилските момичета е голяма чест да представят задника си в конкурса "Мис бум-бум". Местните зрители не могат да устоят на такова изобилие, но журито оценява не само външните данни, а и съдържанието в буквалния смисъл на думата.
На ежегодния конкурс, представителките на прекрасния пол правят всичко възможно, за да може да спечелят титлата с дупето си. Въпреки това, не всички вярват, че такива разкошни задни части са дар на природата. В резултат на това красавиците си направиха рентгенови снимки и доказаха, че нямат импланти. Оказа се забавно!

Джулиана Оливейра, представлява щата Гояс
Момичетата преследваха още една цел: те публикуваха рентгеновите снимки в мрежата, за да фокусират вниманието върху проблема със смъртността след пластичните операции за увеличаване на задните части. Само през последния месец, в Бразилия, няколко момичета станаха жертва на пластична хирургия.


Елен Сантана, представителка на щата Рондония
Джоана Спинела, представителка на щата Риу-Гранди-ду-Норти


Цида Алвес, представлява щата Минас-Жерайс

Една от жертвите на пластичната хирургия бе 24-годишният модел на Майара Силва дос Сантуш. След операция на задника и корема, се появили усложнения и след няколко дни тя починала.
Друга жертва на пластичните операции, чието име се скрива, отишла при доктор Денис Фуртад. Той е известен бразилец хирург, който има няколко хиляди операции, но веднъж случайно вкарал филър в артериите на пациентка, което е довело до смъртта й. Лекарят бил арестуван.
Конкурсът "Мис бум-бум" се провежда ежегодно. Във финала участват 27 представителки от всеки щат в Бразилия. Основното условие на състезанието е липсата на импланти в задните части. Въпреки това, те са разрешени в другите части на тялото.

Превод и редакция: БЛИЦ