Любими изпълнители се събират на една сцена по Великден във Велинград, за да зарадват малки и големи. Музикалният фестивал Arte Makes: Music ще изненада жителите и гостите на града за празника с нещо мащабно и различно.

Сред участниците в събитието, което ще продължи от 14.00 до 22.00 ч. на 27 април, са фавориткате на зрителите в телевизионната продукция „Като две капки вода“ Тита, нейният продуцент Криско, както и изпълнителите Павел и Венци Венц, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Папи Ханс, Димчу, RDMK, БНР, DJ Дончо и много други.

Освен да се насладят на любимите си музикални парчета със съвременно звучене, гостите на събитието ще имат възможността да усетят истинско фестивално преживяване. Предвидени са няколко зони с храна и напитки и такива за отдих и развлечения. За целите на събитието 5000 кв.м. от зелените площи около хотела ще бъдат обособени със специални ограждения, а достъпът до фестивала ще бъде осигурен посредством специални гривни.

Организаторите и част от изпълнителите ще провокират присъстващите да застанат зад една обща кауза, насочена към младите хора - инициативата „Заблуди в любовта“.