След залеза над тепетата следва Megami Club Plovdiv, защото от следващата седмица клубът, намиращ се на бул. Христо Ботев 84, ще се превърне в най-горещата точка за любителите на нощните забавления.
Гост изпълнител в първата вечер - 23 ноември (четвъртък) - ще е Азис, като от всички клубове в града Кралят на фолка ще има участия само в Megami Club Plovdiv. Купонът ще продължи на 24 ноември (петък) с Гъмзата Брас Шоу и балет „Магаданс“, а на 25 ноември (събота) партито ще е в ръцете на DJ Damyan, DJ Cool и DJ Spirit.

Megami Club Plovdiv е вторият клуб от веригата с японско име („мегами” в превод от японски означава „богиня“). Софийският Megami Club – Hotel Marinela бързо се утвърди като едно от най-добрите и най-посещавани нощни заведения.

В Пловдив Megami Club ще заложи на доказаната формула и ще предложи на клиентите си световна класа – стилен и модерен интериор, вдъхновен от далечния Изток, впечатляващи звук и осветление, любими български и световни изпълнители, безупречно обслужване и шоу програма, включваща балет, акробатика и пърформанс артисти.