Певицата Поли Генова сподели в предаването “Cool…T” по bTV емоциите около появата ѝ на сцената на концерта „Българската Коледа“ с наедрял корем. Така всъщност тя разкри, че чака бебе.
 
„Аз знаех, че появявайки се точно с тази песен ми предстоеше да овява тази новина, която е толкова важна за мен. Притеснявах се, много ми трепереха ръцете. Все едно за първи път излизам на сцената. Нали знаеш колко сме емоционални в момента“, каза тя пред Петя Дикова, която също е в напреднала бременност.
 
„Колко души сме сега в това интервю“, попита Петя. „При теб колко са?“, поинтересува се Поли. „Едно“. „Ами значи сме четири“, обобщи певицата. „И ти момченце“, зарадва се водещата.
 
„Чакам момченце. Но тъй като фамилията няма да бъде българска, нямаме все още име. Трябва да се съобразим с това. Името трябва да звучи добре и на български, и на чужд език“, каза Поли.

„Приятелят ми има желание да научи български. Иска да комуникира със семейството ми по-лесно, да разбира, когато попада в български компании. Това му е най-трудното - когато сме с приятели и ние си разказваме истории един през друг. След това той трябва да изчака, за да може да му преведа цялата информация. Но има желание, което е много приятно“, разказа тя.
 
Докато певицата обясняваше за промените, настъпили с бременността, водещата внезапно се раздвижи. „Ритна ли те?“, попита разбиращо Поли. „Да“, призна си Петя. „Вярно ли? Моят спи“, усмихна се певицата.
 
„Бременността ми беше голяма изненада. Не е като да не сме си говорили, но не сме си представяли кога точно ще се случи“, сподели още Поли.