Зрителите на bTV се бяха подготвили за горещи „120 минути", в които както всяка седмица да се нищят най-наболелите теми. Уви, оказа се, че предаване няма да има, поне не в обичайния му формат.

Въпреки че бе очаквано предаването да не излиза в летен отпуск, за разлика от конкурентното „На фокус“ по Нова тв, се оказва, че и Светослав Иванов няма да се размине с лятната почивка.

Публицистичното предаване на БНТ за анализи и коментари от неделния следобед "Говори сега" с водеща Мая Костадинова също е в заслужена почивка. 

Явно Иванов не е пожелал и при него да бъде приложена лятната схема, с която колежката му Цветанка Ризова пък излезе в почивка. Предаването й „Лице в лице“ остава на екран през лятото, а причината е най-вероятно заради форсмажорните политически събития, първите дни на новия кабинет и подготовката за предсрочните избори. Ризова ще си почива,  но нейни колеги ще поемат продукцията за известно време, докато тя се завърне.

Иванов явно все пак е решил, че достатъчно хора го заместваха през последните седмица. БЛИЦ припомня, че водещият бе болен и негови колеги водеха „120 минути“.

В неделя Иванов се появи на малкия екран точно в 17:00 часа. Той обаче анонсира, че докато зрителите гледат предаването, то той и колегите му ще са на някой горещ плаж и ще си почиват. Явно, за да зрителите си представят по-добре какво ги очаква, на плазмата зад Иванов се мениха морски кадри.

Водещият все пак анонсира, че за зрителите е приготвена специална селекция на интересни видеа и репортажи, които да задържат вниманието им цели 120 минути.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук