Бивша работничка в хотел в Англия, която едва свързвала двата края, се е превърнала в звезда в OnlyFans и е забогатяла от продажбата на интимни снимки и видеоклипове, съобщава LADbible.

20-годишната Миа Карина, родена в Южна Америка, разказва, че е израснала в бедно католическо семейство и е мечтала да замине за Европа. През 2018 г. момичето се запознава с бъдещия си съпруг, 28-годишния британец Марк Хауърд.Мъжът бил на стаж в Южна Америка и открил профила на Карина в Tinder. Скоро двамата се женят и се местят във Великобритания.

Двойката е работила в хотели и общо е печелила около 1 300 паунда на месец. Според Карина тези пари едва им стигали и тя се опитвала да намери алтернативни източници на доходи. Скоро приятел на Хауърд му разказва за OnlyFans и предлага на Карина да се регистрира в сайта.Карина решава да създаде акаунт, който бързо става популярен и започва да генерира месечен доход от поне 250 000 паунда. Понастоящем доходите на момичето продължават да растат: тя е започнала да строи къща за родителите си, купила е няколко автомобила на стойност над 45 000 паунда и е напълнила гардероба си с дизайнерски дрехи.Според звездата на OnlyFans тя и съпругът ѝ харчат повечето си пари за пътувания по света. Карина признава, че е щастлива от новия си начин на живот, но се страхува, че строгите ѝ родители няма да приемат избора ѝ. Засега те си мислят, че дъщеря им забогатява на фондовия пазар."Ще се видя с родителите си по Коледа и вероятно ще им разкажа, ако стане въпрос за това. Досега го пазех в тайна, защото се страхувах, че няма да ме разберат", посочва момичето.

Превод и редакция: БЛИЦ