Деми Мур разкрива много интимни и скандални подробности за личния си живот и отношенията с бившия си съпруг Аштън Къчър в  биографична книга “Inside Out”, съобщава "Дейли Мейл".
 

В нея тя разкрива, че по време на осемгодишния си брак с Къчър, той й изневерил два пъти и я принуждавал да правят тройки.
 
Аштън, който е с 15 години по-млад от Деми Мур, постоянно търсел начин да разнообрази сексуалния им живот, пише Mirror.
 
Започват връзката си през 2003 г. Скоро след това ги сполетява нещастие – Деми Мур прави спонтанен аборт, но остават заедно и продължават напред. През 2005 г. се женят. Тогава актрисата се подлага на лечение и е решена да дари младия си любим с дете. За съжаление това не се случва.
 
В книгата си споделя, че се съгласявала с предложенията за Къчър за тройки, за да покаже, че е „готина съпруга”.
 
„Исках да му покажа колко страхотна и забавна мога да бъда”, казва Мур.
 
После обаче актрисата се разкайва за това и го нарича „грешка”.
 
След това става ясно, че Аштън й е изневерил с Бритни Джоунс. Мур разбира за изневярата  от корицата на списание Star през 2010 г.
 
Бритни срещнала Аштън по време на парти за рождения ден на дъщерята на Деми Мур – Румър Уилис. После  му изпращала съобщения с предложения кога и къде да се срещнат, но той бил истински параноид и много се страхувал да не бъде хванат, затова се срещали тайно и не си пишели.
 
21-годишната жена твърди, че Аштън бил “страхотен любовник”.
 
След това актьорът имал сексуални отношения и със Сара Леал, но се оправдал пред Деми, че това не се брои за изневяра, защото те вече били правили тройки, така че вече имало трети човек в тяхната връзка. В края на 2011 г. Деми и Аштън се разделят и се развеждат две години по-късно.
 
В книгата на Деми Мур, която излиза на 24 септември се говори за много лични неща.
 
По думите ѝ, Аштън бил човекът, който я подтикнал да се върне към алкохола след 20 години въздържателство. По време на почивка в Мекско той коментирал: „Не мисля, че алкохолизмът е нещо истинско“ докато държал чаша с вино.
 
Деми си отворила една бира, за да му се хареса и за да му докаже, че може да се владее. След аборта тя започнала отново да пуши и да пие огромно количества алкохол.
 
Пиела толкова много, че припаднала във ваната. Според нея е истинско чудо, че не е умряла там.
 
Един път докато тя повръщала в тоалетната, Аштън я снимал, мислейки това за забавна шега.