На 4 юли херцогинята на Съсекс навършва 38 години. Тя е най-обсъжданата персона в британското кралско семейство в момента.


Изглежда, че интересът към нея въобще не стихва, а само се усилва с всеки изминал ден.  

Жесток гаф на Меган Маркъл и принц Хари, подиграха се жестоко с кралското семейство


Първият публично поздравил херцогинята за нейния празник бе съпругът ѝ Хари. В официалния им профил в Инстаграм се появи мила снимка на Меган с трогателен подпис: "Честит рожден ден, моя удивителна съпруга. Благодаря ти, че споделят това приключение с мен! С любов, Хари".  

Поздравления имаше и от страна на Кейт Мидълтън, принц Чарлз, съпругата му камила и дори от самата кралица.   

Известно е, че пищни празненства във връзка със случая не се планират. 

Пухкавата Меган Маркъл откри тайната за бързо слабеене, този плод прави чудеса

Меган ще прекара празника с мъжа си, сина си и с най-близките си приятели.  

В пресата толкова често се появяват новини за херцогинята, че би ни се сторило на нас, че вече знаем абсолютно всичко за нея. Но има и няколко тайни, за които знаеха до скоро само най-близките ѝ хора.  1. Всяка година на рождения си ден Меган изяжда пакет чипс и изпива чаша вино. В детството ѝ баща ѝ винаги е купувал в този ден пакетче с чипс и храна от заведение за бързо хранене.  

2. Меган има амбидекстрия - владее еднакво добре както дясната си ръка, така и лявата. 

3. Първата целувка на Макръл е била в летен детски лагер, когато тя е била само на 13 години. Кавалерът е бил Джошоа Силвърстейн. В момента мъжът е професионален боксьор.

4. Херцогинята дълги години е обичала да си гризе ноктите, от вредния навик тя се отървала едва преди две години.  

5. Тя е спечелила първите си пари, когато е била само на 13 години. Работила е като продавачка в магазин за замразени храни.  

6. Меган обожава играта "Монополия", както и пъзелите. 

7. Преди успеха си в "Костюмари" тя е работила като модел в шоуто "Сделка или не". Меган е била моделката с номер 24. Появявала се е на екрана в къса поличка.  

8. Меган е невероятно популярна сред пластичните хирурзи - тълпи от момичета търсят специалистите, за да се сдобият с "носле като на Меган". 

9. Херцогинята може да свири на няколко музикални инструмента - китара, барабани, цимбали, а също и пее отлично.  

10. Съпругата на принц Хари обожава книгите, посветени на теологията и политиката. Любимият ѝ автор е Ноам Чомски.  Превод и редакция: БЛИЦ