Водещата на bTV Деси Стоянова се върна за пръв път на екран, след голямата лична трагедия, която я сполетя. Както БЛИЦ писа тя загуби съпруга си. На 57-годишна възраст почина журналистът Велислав Русев.

Стоянова се появи до Петър Дочев. 

"Мислих какво да кажа, връщайки се на екран", бяха първите ѝ думи, след което се разплака.

"Когато човек минава през нещо, през което аз минавам, си дава сметка наистина на 1000% колко изключително важна е подкрепата на хората около него. Всъщност това е нещото, от което зависи оцеляването. Зависи от това да можеш да посрещнеш болката и да я понесеш", каза тя и допълни:

"Искам да благодаря още веднъж на всички за разбирането и съпричастността. "Преди обед" винаги е бил оазис, пространство, в което се абстрахираме от всичко друго и се радваме на живота. 

Връщам се с надеждата да продължи да бъде това място за мен. Най-вероятно понякога няма да съм в най-усмихнатата си форма. Сигурна съм, че ще има моменти и когато отново ще се смеем.

Когато нещо те разтърси до основи продължаването напред не е лесно", каза още Стоянова.

Нещото, което помага е да виждаш светлата страна на живота, да се възползваш от поводите за усмивка, каза още тя, след което се овладя и успя да продължи с обявяването на темите в днешното предаване.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук